FAQ

Vraag ons
alles

Ik wil graag weten wat het herstellen van de schade kost. Kan ik zo bij u langs rijden?

We staan klaar om u snel en efficiënt te helpen met uw schade. U kunt op elk moment binnenrijden bij onze vestiging voor een gesprek, zonder dat u daarvoor een afspraak hoeft te maken. Onze vestiging is open van maandag tot en met vrijdag, van 08:00 tot 17:00 uur. Als u echter de voorkeur geeft aan het plannen van een afspraak, kunt u dit eenvoudig en snel online regelen.

Wat moet ik doen bij autoschade?

Het is helaas onvermijdelijk dat automobilisten af en toe te maken krijgen met autoschade. We begrijpen dat het verwarrend kan zijn als het gebeurt. Volg daarom deze stappen om het proces te vergemakkelijken:

  1. Zorg eerst voor uw eigen veiligheid en die van anderen.
  2. Bij letsel, bel onmiddellijk 112 voor een ambulance.
  3. Als het onduidelijk is wie verantwoordelijk is, bel dan de politie.
  4. Vul samen met de tegenpartij het schadeformulier in en zorg ervoor dat beide partijen dit ondertekenen.
  5. Meld de schade bij uw verzekerings- of leasemaatschappij.
  6. Maak online of telefonisch een afspraak met Twentheland Autoschade om het herstel in te plannen.

Zit er garantie op de gerepareerde schade?

Als Focwa Eurogarant-bedrijf staat Twentheland Autoschade garant voor vakmanschap door een onvoorwaardelijke vierjarige garantie op elke reparatie te bieden. Deze garantie benadrukt ons zorgvuldige werk en erkende expertise.

Een unieke garantie, samengesteld door de ANWB en Focwa, beschermt niet alleen uw voertuig, maar ook uw fabrieksgarantie blijft behouden. Indien de fabriek een langere garantie biedt op de herstelde delen, wordt deze automatisch overgenomen. Uw kostbare bezit behoudt zo zijn waarde, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over verlies van dagwaarde. Bij Twentheland Autoschade betekent schadeherstel tevens waardeherstel.

Repareren jullie ook schade aan de voorruit, zoals een sterretje?

Twentheland Autoschade staat ook klaar voor autoruitschade. We repareren, indien haalbaar, voorruiten van alle automerken. Bij schade aan uw zijruit of achterruit is vervanging nodig. We streven ernaar om uw auto weer in optimale staat te herstellen.

Wat dien ik mee te nemen voor het intakegesprek?

Wanneer u een intake-afspraak online of telefonisch bij ons heeft gemaakt, vragen we u om op de afgesproken dag en tijd naar uw gekozen vestiging te komen. Zorg ervoor dat u de volgende zaken bij zich heeft:

  • Uw kentekenbewijs en rijbewijs
  • De groene kaart van uw verzekering
  • Het schadenummer van uw verzekering (indien u deze heeft ontvangen)
  • En natuurlijk uw auto!