Voorbewerker

Over ons

Welkom bij Twentheland Autoschade! Ben jij een Autoschadehersteller/Plaatwerker met een ongekende passie voor auto's? Bij Twentheland Autoschade, een trotse tak van de Haarhuis Mobiliteitsgroep, zoeken wij iemand die kwaliteit vooropzet. Een moderne werkplek, hoogwaardig gereedschap, geweldige collega's, blije klanten en een scala aan automerken (van Porsche tot Kia) maken jou enthousiast. Droom je van een nieuwe stap in je carrière en wil je deel uitmaken van een groeiend familiebedrijf? Lees dan verder!

MBO

Full-time

Geesteren

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarbij geen detail jou ontglipt? Als voorbewerker ben je verantwoordelijk voor het assembleren, demonteren, prepareren en bewerken van diverse auto-onderdelen. Jouw expertise in het omgaan met carrosseriematerialen en moderne voertuigsystemen met geïntegreerde elektronica komt hier volledig tot zijn recht.

Wat verwachten we van jou

Onze ideale kandidaat is zelfstandig, gedreven, nauwkeurig en heeft passie voor het autovak. Daarnaast vragen we:

  • Een afgeronde opleiding MBO niveau 3 Eerste Autoschadehersteller OF dit door ervaring verkregen;
  • Enkele jaren aantoonbare werkervaring bij een autoschadeherstelbedrijf als Plaatwerker, bij voorkeur bij een erkend schadeherstelbedrijf;
  • Een AST-diploma (Autoschadetechnicus, MBO niveau 3) is een pré.

Wat bieden wij jou?

Tijd voor koffie?

Kun je jezelf helemaal vinden in deze vacature? Laat het ons weten en stuur je CV en een korte motivatie naar Barry Hegeman via barry@autohaarhuis.nl. Wie weet zit jij binnenkort aan onze koffietafel voor een vrijblijvend gesprek!